12240905_714242392009171_2454855153244931649_o

Maxi

Látni vélem nyurga alakját a halál kapujában állni és tudni, hogy talán soha sem láthatom újra csillogó kis szemecskéit. Szívszaggató tudni, hogy még csak alig 3 hónapos és már megjárta a poklot.
Maxi negyed magával került egyesületünkhöz. Gyenge kis testük, csont és bőr volt, hasukat férgek tömkelege duzzasztotta. Bolhásan, elhagyatottan kóboroltak a csémi kavicsbányához vezető kietlen úton. Bárki is szabadult meg ily kegyetlen módon a 4 kis állattól, az éhhalált szánta nekik, esélyük sem lett volna a túlélésre egyedül. Egy angyal azonban mégis vigyázott rájuk és valaki rájuk talált, ekkor találkoztunk először. Az érzés amikor megláttuk őket egyszerűen leírhatatlan, elborzadva és szívszakadva vártuk az orvosi vizsgálatok végét amiket újabb látogatások követtek. Az idő lelassult, minden megállni látszott, amiből semmi sem volt igaz. Az élet zajlott tovább, míg valahol 4 kis lélek a túlélésükért küzdött. Napok teltek el és nem tudom leírni azt a mérhetetlen fájdalmat amit átéltünk a csöppségekkel együtt. 4 maroknyi csont sovány csöppség küzdött azért, hogy életbe maradhassanak és mi nem tehettünk semmit. Nap, mint nap láttuk ahogy egyre jobban gyengülnek, és habár néha láttuk a reményt felcsillanni, az mégis tovaszállt, éppúgy, mint 3 árva kis lélek akik nem tehettek semmiről. Nem tehettek róla, hogy a világra jöttek. Nem ezt érdemelték. A mai napig magam előtt látom vékony alkatukat a kertünkben ácsorogva, a mai napig látom a fájdalmat a szemükben, minden egyes mozdulatukban. Ez már mind csak emlék, hisz nincsenek már szemek amikbe beletekinthetnék, nincsenek már ők sem, csak Maxi van.
Maxi életben maradása a csodával határos és talán egy kis vigasz is a sok veszteség után. Felépülése után végre megismerhettük az igazi csintalan Maxit. Tele van energiával, tanulni vágyással. Ideiglenes befogadója mindig mosolyogva figyeli miközben Maxi a labdát bűvöli. Kajla fülei és meleg barna szemei igazi barátságos és mókás külsőt kölcsönöznek neki, amilyen ő maga. Hatalmas szemei nyíltan és érdeklődve tekintenek a világra, a fájdalomnak már nyoma sincs, de teljesen boldog csak akkor lesz csöpp kis szíve, ha igazi tagja lehet majd családjának, remélhetőleg hamarosan. :)

Maxi már teljesen egészséges és boldogan várja hívásotokat!
Tel.: 06 30 833 15 81

About aadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.