11155136_637186036381474_1484505765282617293_o

Mozart

Hogy miért is egy édességről neveztük el ezt a zsemleszínű, különleges keverék kisfiút? Azon kívül, hogy édes kis pofija van, életét is pár sütinek köszönheti! :)

Mozartot feltehetően kitették testvérkéjével együtt, így a fagyos, veszélyes erdő lett az otthonuk. Pár hete egy állatbarát szerencsére észrevette a csatangoló, ijedt, testvérpárt és megpróbálta befogni Őket. Gondolta egy kis ennivalóval biztosan rá tudja venni a megszeppent csöppségeket, hogy közeledjenek, de csak kakaós csiga volt nála. Mozart félelmén felül kerekedett korgó kis pocakja, így elfogadta és behabzsolta a sütiket. Sajnos testvérkéje félősebb volt, elfutott, Őt nem sikerült megfogni. Róla azóta sem tudunk semmit, csak reménykedhetünk, hogy hasonló sorsa jutott, mint Mozart, és valaki rátalált. :(
Mozart azóta biztonságban van ideiglenes befogadójánál, ahol játszópajtásra is lelt a kis Viola személyében. A kezdetben félénk kutyus, mára már bújós kis kölyök lett, aki imád birkózni társával, szereti és keresi az ember társaságát, mindig farok csóválva várja befogadóját, aki előtt azonnal hanyatt dobja magát, hogy kiharcolja a megérdemelt pocak simit. A játékokkal még ismerkedik, de a labdát már boldogan cipeli. :)

Rövidke lábai alapján arra gondolunk, kistestű, de tömör kutyus lesz belőle, igazi mokány legényke. Figyelmessége miatt kiváló jelzőkutyus, aki azonnal szalad a gazdijához, ha valami történik a ház körül.

Oltási programja megkezdődött, megszabadult külső és belső élősködőitől és chipet is kapott már. Aki őt választaná, vegye figyelembe, hogy kölyökkutyáról van szó, ami sokkal több foglalkozást jelent, ha azt szeretné, hogy engedelmes, okos társ váljon belőle. A kölyökkori oltások plusz anyagi teherrel is járnak, ezért csak akkor fogadják őt örökbe, ha mindezekkel tisztában vannak, és felelősséggel tudják vállalni, hogy Mozartnak élete végéig otthont és családot biztosítanak majd.
Szül.: 2014. Okt.

About aadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.