11960285_686688984764512_2632991236763214450_n

Pimpa

Fájdalmas, és szenvedéssel teli volt életének kezdete. Akkor, amikor a többi kutyagyerek gondtalanul játszik anyja biztonságot jelentő közelében, ő már megtapasztalta, milyen az igazi fájdalom, amit csakis az ember képes okozni. Pimpa komoly égési sérülésekkel került hozzánk néhány héttel ezelőtt. Hátán és fején is hatalmas területen sebek csúfították apró kis testét. Soványan, a férgektől feszes pocakkal, farkaséhesen találtunk rá. Hogy mit bír el egy kis állat lelke, Pimpa bizonyítja a legjobban. Élő példa ő arra is, hogy mennyire nem vagyunk méltók, mi emberek a feltétel nélküli szeretetre és bizalomra, amit csak a kutyák képesek adni. Mindazok ellenére, hogy valaki kínszenvedést okozott neki, valakiben hatalmasat kellett csalódnia, és a fájdalmat hetekig tűrnie, ez a kiskutya mégis bízik az emberben, lelkét nem tépázta szét ez a szörnyű esemény, elfelejtette már azt a pillanatot, amikor a fájdalom a húsáig hatolt. Ma már olyan, mintha mi sem történt volna, Pimpa ez a csodálatos kiskutya. Sebei örökké emlékeztetni fognak bennünket a múltjára, amit szerencsére ő már rég maga mögött hagyott.

Ideiglenes gazdijánál lábadozott hetekig, hősiesen tűrte a napi többszöri sebkezelést, aminek köszönhetően hátán már csak egy vékony csík maradt a hatalmas sebből, fején pedig szinte teljesen el is tűntek a nyomok. Végre teljesen gyógyultnak nyilvánították, így indulhat a gazdi vadászat! Kb. 3 hónapos lehet most ez a csillogó bundájú kislány. Nagy kutyák között nevelkedik már, tanulja okosan a falka törvényeit. Cicához is van szerencséje, aki egyelőre még kihasználva fizikai erőfölényét kordában tudja tartani a kis kajlaságot, de már most látszik, hogy Pimpa nem lesz kimondottan cicabarát. Mély barna, csillogó, okos szemecskéi folyton gondozójára szegeződnek, vigyázban ül mellette, hátha jut neki egy-egy finom, falat, simi, játék, vagy bármi, csak figyelmet kapjon. Rettentő fogékony, gyorsan és könnyen tanul, szinte szívja magába a tudást minden nap valami újat lehet neki mutatni. Figyelmes, minden neszre, kajla kis fülecskéit mókásan hegyezi. Közepes méretűre nő majd, nyurga, hosszúlábú felnőtt lesz belőle. Kertes házban és lakásban is jól érezné magát, kutyapajtik társaságában, vagy a gazdi kizárólagos figyelmében fürdőzve, egykeként.

Reméljük, leendő gazdija végleg elfeledteti vele életének szörnyű kezdetét, mindent megad majd neki, amire egy kölyöknek szüksége lehet, és végre önfeledten élheti tovább életét, mint a többi kutyagyerek. Oltásat megkapta, az ivartalanításon is túl van már.

Érd: 30/5740578

Becsült szül:2015.05.

About aadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.